Shiatsu Alphen - Logo
E-mail: info@shiatsu-alphen.nl
Telefoon: 0172- 415 451
Openingstijden: 08:00 - 21:00

Paula Kobayashi-van Luit

Paula Kobayashi-van Luit is Medisch Shiatsu Therapeute en docent massage techniek.

"Ik geef les in basisbehandelingen en alle receptbehandelingen. Tevens geef ik les in Japanse cultuur en do-in (oefeningen voor therapeut en patiënt). Tevens geef ik les in micro massage en masterpoints. Ik heb de Dutch Shiatsu Academy gevolgd en de speciale docentenopleiding. Ook heb ik bij- en nascholingen in Japan gevolgd bij Matsuko Namikoshi en Takashi Namikoshi. Beide zijn familieleden, n.l. schoondochter en kleinzoon van de grondlegger Tokujiro Namikoshi.
Tevens heb ik de 6e dan karate do Genwakai, waar ik het jeugdkarate les geef en zelf nog train bij de senioren. De website van Genwakai is: www.genwakai.nl
Als therapeute werk ik in het Kobayashi Medisch Shiatsu Centrum en probeer d.m.v. lezingen, kranten artikelen en meedoen aan grote seminars en congressen het niveau van de Shiatsu therapeut nog meer te professionaliseren zowel nationaal als internationaal. Af en toe organiseer ik internationale seminars met Takashi Namikoshi, de kleinzoon van de grondlegger van het Namikoshi shiatsu, de medische richting van shiatsu in Japan. Ik ben ook nog moeder van 2 dochters namelijk Diana en Yumiko".

Mijn boek:

Shiatsu Alphen - Paula Kobayashi
images
images
images

Nancy Smildiger

Ik ben Nancy Smildiger en ben vanaf 1998 bezig met Shiatsu. Ik heb mijn opleiding gevolgd bij Nippon Nederlandse Shiatsu school en later bij de HBO Dutch Shiatsu Academy. Voordat ik begon met de opleiding voor Medische Shiatsu, werkte ik in de verpleging. De combinatie van medisch westerse en oosterse invloeden maakt het werk voor mij heel interessant. Deze vorm van behandelen heeft me geleerd om te observeren met mijn handen. Door dit met de juiste aandacht te doen geeft het lichaam me veel informatie over de klachten. Na al die jaren werkzaam te zijn, vind ik het nog steeds heel waardevol om mensen via Shiatsu van hun klachten af te helpen of mensen heilzaam te kunnen ondersteunen bij hun ziekteproces.

Shiatsu Alphen - Nancy Smildiger

Inschrijven seminars

Bekijk ook Shiatsu-Academy