Shiatsu Alphen - Logo
E-mail: info@shiatsu-alphen.nl
Telefoon: 0172- 415 451
Openingstijden: 08:00 - 21:00

Wat is Shiatsu

Shiatsu is Japanse drukpunt massage. Shi is vinger Atsu is druk. Met de shiatsu techniek beïnvloeden wij  het spierstelsel, afvalstoffen worden verwijderd, het zenuwstelsel wordt gereguleerd en via de meridianen (energiebanen) heffen wij blokkades. Een drukpunt geeft bijzonder veel informatie over de conditie van het menselijk lichaam. Bij de Medisch Shiatsu praktijk werken wij met diverse technieken om het zelfgenezend effect van het lichaam te stimuleren. Ook kan de medisch shiatsu techniek blokkades opheffen in het endocriene systeem (het hormonale stelsel). We hebben behandelingen voor menstruatie klachten, overgangsklachten en zwangerschap.

Onze behandelingen

Wij behandelen met receptbehandelingen en de gehele lichaamsmassage volgens de basistechniek. Tevens werken wij met specifieke technieken zoals do in (oefentherapie gebaseerd op ademhaling en meridianen),  Master Points (dit zijn specifieke technieken voor pijnbestrijding) en Shiatsu Release Therapie om lichaam en geest in balans te brengen.

Behandelbare klachten

De klachten die we behandelen zijn, hoofdpijnklachten, rugklachten, sportblessures, Burnout klachten, zwangerschap, menstruatie klachten, overgangsklachten,  nek- en schouderklachten, bursitis van armen, Frozen Shoulder klachten, hyperventilatie, stressgerelateerde klachten, maag- en darmstoornissen, allergieën, eczeem klachten, shiatsu in combinatie met chemo therapie, kinder behandelingen zoals bedplassen en onrustige kinderen, slapenloosheid, vermoeidheid, knieklachten, concentratie stoornissen, traumatische doofheid, trigeminus neuralgie en RSI klachten.

 

afbeelding afbeelding afbeelding

Inschrijven seminars

Bekijk ook Shiatsu-Academy